BDUmedia wil Facebookverkeer vergroten

Knipsel

BDUmedia wil dit jaar het verkeer vergroten dat vanaf Facebook naar de websites gaat. ,,Dit proberen we te bewerkstelligen door actief met Facebook aan de gang te gaan en door ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen onze Facebookberichten zien”, vertelt Daniël Dirksen van de afdeling marketing.

 

BDUmedia heeft vorige week een Facebookcampagne opgestart. Deze campagne is erop gericht om zoveel mogelijk paginalikes te bewerkstelligen voor de Facebookpagina’s van onze nieuwsmerken. Te beginnen met de pagina’s van Barneveldse Krant.nl, Veenendaalse Krant.nl, Stad Amersfoort.nl en Ede Stad.nl.

 

De campagne heeft tot nu toe de volgende resultaten opgeleverd:

Barneveldse Krant.nl: +131 pagina likes (Totaal 2.521 likes)
Veenendaalse Krant.nl: +283 pagina likes (totaal 1.547 likes)
Ede Stad.nl: +369 pagina likes (totaal 1.758 likes)
Stad Amersfoort.nl: +549 pagina likes (Totaal 726 likes)

 

Dirksen: ,,Wat ons betreft is de campagne zeer geslaagd. In de toekomst zetten we meer acties op poten om het aantal likes (en daarmee het aantal bezoekers op de nieuwswebsites) te vergroten.”


Geplaatst op 19 februari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.