BDUmedia winnaar Adformatie Kerstrapport 2017

In de categorie huis-aan-huisbladen heeft BDUmedia de eerste plek veroverd in het Adformatie Kerstrapport 2017. ,,Dat is een prestatie om trots op te zijn, aangezien het veel zegt over de waardering voor onze passie om lokale nieuwsmerken te produceren die worden gezien en gelezen´´, benadrukt marketing manager Martijn Pater.

 

In het kerstrapport van Adformatie geven adverteerders en mediaplanners hun oordeel over de wijze waarop media-exploitanten zich in de markt manifesteren.

BDUmedia is hierin niet alleen kwalitatief als nummer één beoordeeld, ook kwantitatief zijn er grote stappen gezet. Met de overname van tientallen lokale nieuwsmerken afgelopen zomer, is het aantal lezers en klanten enorm toegenomen.

 

Het rapport is te lezen in het kerstnummer van Adformatie, waarin BDUmedia bovenstaande advertentie heeft geplaatst.

https://www.adformatie.nl/nieuws/dit-zijn-de-winnaars-van-het-adformatie-kerstrapport-2017


Geplaatst op 15 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.