BDUmedia zoekt promotiemedewerkers

BDUmedia

BDUmedia is op zoek naar vier enthousiaste promotors die in maart/april vier tot zes weken lang een grootschalige actie gaan opvolgen. De promotiemedewerkers zijn tijdens deze periode hét visitekaartje van De Woudenberger.nl/ Scherpenzeelse Krant.nl. Ook freelancers kunnen hun interesse kenbaar maken of kandidaten aandragen.

 

In de functie-omschrijving staat het volgende: ‘In een team ga je ten minste twee avonden in de week op pad in de gemeente om een actie abonnement van De Woudenberger.nl/ Scherpenzeelse Krant.nl te verkopen (20 weken voor € 12,50). Alle adressen die je bezoekt hebben dan twee weken gratis de krant ontvangen en jij bent degene die ze over de streep gaat trekken om een actie abonnement te nemen. Als mensen een actie abonnement nemen mag je ze een cadeautje aanbieden in de vorm van een bloemenbon.

 

Deze functie vormt de ideale flexibele bijbaan. Je werkt in alle wijken van Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Je bent in ieder geval twee avonden per week beschikbaar (meer kan uiteraard ook). Ervaring is niet vereist, een nette, representatieve uitstraling wel.

 

Werktijden zijn van 18.00 uur tot 21.00 uur. Je bent minimaal 18 jaar en je vindt het leuk om op een enthousiaste manier De Woudenberger.nl/Scherpenzeelse Krant.nl aan de man/vrouw te brengen, waarbij je aan de deur op een beleefde manier om de order durft te vragen. Je bent representatief, zelfstandig en een harde werker. Als je in het bezit van een rijbewijs bent, is dat een pré.

 

Je ontvangt een vaste vergoeding per uur en voor elk abonnement dat je verkoopt een bonus. We starten met een informatie-sessie en na de actieperiode word je uitgenodigd om op een gezellige manier de campagne af te sluiten met het hele promotieteam. Voor de beste verkoper hebben we ook wat in petto! Tijdens de avonden draag je een promotiejack, waardoor je herkenbaar bent als promotiemedewerker.
Denk jij iemand te kennen die de ideale kandidaat kan zijn of zijn we op zoek naar jou? Neem dan contact op met John Veldhuizen, afdeling Marketing, j.veldhuizen@bdu.nl of bel naar 0342 – 494257.


Geplaatst op 17 februari 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.