BDUvideo breekt jaarrecord al op 19 juni

 

BDUvideo zit enorm in de lift. Sinds de ‘herstart’ van de redactie in augustus 2014 groeit het aantal video’s en views elk jaar verder. Voor dit jaar is er een leuk feit te melden.

Dit jaar is er online tot nu toe ruim 305.000 keer op een video van BDUmedia geklikt. Het totaal over 2016 bedroeg 304.600. Dat betekent dat het oude jaarrecord uit 2016 nu al (na nog geen half jaar in 2017) is verbroken.

Met die cijfers liggen we op koers om de doelstelling voor dit jaar (een ruime verdubbeling ten opzichte van 2016) te halen.


Geplaatst op 2 juli 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.