Bedrijfsteam Haarlemmermeer Run?

Hoe sportief is BDU eigenlijk? Dat is de vraag die op zondag 2 september al dan niet beantwoord gaat worden.

 

Op die zondag wordt in Haarlemmermeer (vlak onder Amsterdam) de Haarlemmermeer Run gehouden. Een populair loopevent waar deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 kilometer, 10 kilometer en een halve marathon. Er is ook een G-run en BDU is de sponsor van de BDU Jeugdloop (1,2 kilometer).

 

BDU (HCNieuws en Witte Weekblad Nieuw-Vennep) is mediapartner. Dat zijn we al jaren en in diverse jaargangen hebben we meegedaan met een bedrijfsteam. Afgelopen jaar is het door de overnameperikelen op de achtergrond gebleven, maar dit jaar willen we weer meedoen. Zo’n team bestaat uit tenminste 6 fanatieke renners en we zijn op zoek naar teamgenoten.

 

Ben jij een getrainde loper op de vermelde afstanden (je hoeft absoluut niet de clubkampioen te zijn) en je hebt tijd op 2 september, dan horen we dat graag. Het is ook de bedoeling om twee of drie keer van tevoren te trainen met het team. Vooral om elkaar te leren kennen.

 

Wie mee wil doen of vragen heeft, kan een mail sturen naar Ton Dijkstra (t.dijkstra@bdu.nl). Wij zorgen sowieso voor een loopshirt en versnaperingen.


Geplaatst op 20 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.