Bijeenkomst voor freelancers; graag snel aanmelden!

jeroenwielaert

Na onze oproep van vorige week zijn de eerste aanmeldingen voor de bijeenkomst voor freelancers -op donderdag 9 juni- binnen. Er kunnen er alleen nog véél meer bij! Dus hierbij nogmaals een oproep om je aan te melden voor de ongetwijfeld onderhoudende bijeenkomst die vorig jaar voor het eerst in deze opzet werd gehouden.

 

De avond is bedoeld om onze freelancers in het zonnetje te zetten. Bovendien kan het een mooie gelegenheid zijn om nieuw beleid aan te kondigen of toe te lichten. Vorig jaar liet NOS-radioreporter Jeroen Wielaert (zie foto) als gastspreker zijn licht schijnen over de betekenis van de lokale nieuwsbladen, als onderdeel van het landelijke journalistieke netwerk. Het Barneveldse Schaffelaartheater is wederom de plaats van handeling.

 

Op de avond is een flink deel van de tijd gereserveerd voor de uitreiking van de BDU-persprijzen. Wij vinden het belangrijk om onze nieuwsmedia lokaal onderscheidend te laten zijn van de concurrentie door journalistieke kwaliteit te bieden. Daarin past de beloning van degenen die daar -in woord en/of in beeld- het best in geslaagd zijn. De ervaring van vorig jaar heeft geleerd dat er BDU-breed op hoog niveau geacteerd wordt en dat we ons voor de inzendingen niet hoeven te schamen.

 

Degenen die nu denken ‘jammer dat ik nog niets heb ingestuurd, ik heb nog wel iets liggen waar ik erg trots op ben’, kan ik geruststellen; inzenden kan nog steeds. Maar wees snel! Meer bijzonderheden over de inzendingen hebben we vermeld in onze nieuwsbrief van vorige week. Het artikel is elders op deze site nog wel terug te lezen.

 

Zowel aanmelding voor de bijeenkomt als inzendingen voor de persprijs kunnen via de mail naar de Content Managers worden gestuurd. Dat zijn: Alex Monster (a.monster@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) en Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl)

 


Geplaatst op 14 maart 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.