Blog op BDUmedia.nl laat medewerkers aan het woord

In een poging BDUmedia als bedrijf uit de anonimiteit te tillen is sinds kort op de site www.bdumedia.nl een blog te lezen waar medewerkers van het bedrijf iets over zichzelf vertellen. Het blog is opgezet en wordt gecoördineerd door stagiaire Sisley de Nooijer. De blog wordt gepubliceerd onder het motto ‘BDU wordt mede mogelijk gemaakt door..’ ,,BDUmedia kent u natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor u inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk?”, zo wordt de serie portretten op de site ingeleid.

 

Sisley de Nooijer startte in februari voor haar afstudeerstage bij BDUmedia op de afdeling marketing. ,,Ondanks dat ik toen begon aan mijn afstudeerfase was ik geen vreemde voor BDUmedia. Vanaf oktober 2017 tot en met januari 2018 ben ik namelijk werkzaam geweest als verwerkend redacteur bij de nieuwsdienst. Daar heb ik elke woensdag het team versterkt naast mijn studie. Maar nu is toch echt de laatste fase aangebroken en zit ik met plezier vijf dagen in de week op de marketingafdeling”, zegt ze daar zelf over in haar eerste blog.

 

In de voorlopig laatste aflevering van de blog vertelt Boy Imminck -voor veel freelancers geen onbekende- zijn verhaal over wie hij is en wat het werken voor BDU voor hem betekent. De blogs zijn hier te lezen.

 

 

 

 


Geplaatst op 6 april 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.