Borrel in Hoofddorp

Voor diegenen die de mail niet hebben ontvangen: op donderdag 16 januari is er een leuke nieuwjaarsborrel voor freelancers op kantoor Hoofddorp.
De borrel is voor alle freelancers van de edities die in Hoofddorp gemaakt worden. Uiteraard wordt iedereen bedankt voor de bijdragen van afgelopen jaar en Joop zal een blik op de toekomst werpen.
De borrel wordt gehouden aan de Kruisweg 647 in Hoofddorp (2de verdieping). De borrel begint om 16.00 uur (kom niet te vroeg, dan is iedereen nog aan het werk) en rond 18.00 uur gaan we huiswaarts.

Namens team Hoofddorp: TOT DAN!


Geplaatst op 10 januari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.