BunniksNieuws.nl werkt samen met vloggende Bijstand Boy

Sinds deze week is BunnikNieuws.nl een bijzondere freelancer rijker. Ivo Jager alias de Bijstand Boy vlogt over lokale zaken. Achter zijn humoristische video’s zit een belangrijk verhaal, over de maatschappelijke taboes en misvattingen over mentale ziekte en de bijstand. Vrijdag verscheen een interview met hem online. Ook stelt hij zichzelf voor met een vlog.


Achter de vrolijke, kritische en af en toe sarcastische Bijstandboy zit Ivo Jager, geboren en getogen op Texel, sinds anderhalf jaar woonachtig op de Vletweide in Bunnik. Ivo is een jonge man met ontzettend veel potentie op allerlei gebieden, maar zijn mentale gezondheid beperkt hem al vele jaren.

Hij werkt graag samen met BunniksNieuws.nl om het aantal abonnees op zijn YouTube kanaal te vergroten. Als hij eenmaal 1000 bezoekers heeft, kan hij advertenties plaatsen en zo hoopt hij zichzelf uit de bijstand te krijgen. Zijn slogan is dan ook: Like, suscribe en help Bijstand Boy de bijstand uit!

Aan jullie allemaal dan ook de vraag het artikel te delen via Facebook.


Geplaatst op 1 november 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.