Bureaukalender BDUmedia ook voor freelancers

Hij is er weer, de altijd populaire bureaukalender van BDUmedia. Met onder meer vermelding van feestdagen en vakanties én het citaat van de maand. Om alvast over na te denken, het citaat van januari. Afkomstig van niemand minder dan de Braziliaanse schrijver Paulo Coelho: ´Als je denkt dat avontuur gevaarlijk is, probeer routine. Dat is dodelijk.´

 

Ook zo´n bewaarexemplaar naast je computer of laptop? Stuur een mail met naam en adres (inclusief postcode) naar w.vonk@bdu.nl (Wim Vonk) en je krijgt een bureaukalender thuisgestuurd.


Geplaatst op 8 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.