Burgemeester Ede vertelt live bij Ede Stad.nl over manifestatie

es05ceesvanderknaap

Bewegend beeld maken voor onze nieuwswebsites is vaak een tijdrovende klus. Donderdag 8 januari ging het desondanks heel snel.

 

Burgemeester Cees van der Knaap van Ede (foto) kondigde in de ochtend aan dat er om 18.00 uur die dag een manifestatie in zijn gemeente zou plaatsvinden. Organisaties en inwoners zouden de slachtoffers van de Charlie Hebdo-aanslag, een dag eerder in Parijs gepleegd, herdenken.

 

Door snel handelen van bewegend beeld-stagiaires Luuk Potgieter en Boudewijn van de Velde, kwam er binnen een uur een live-videoverbinding met het gemeentehuis in Ede tot stand. Van der Knaap kon zodoende via de website van Ede Stad.nl aan alle Edenaren uitleggen wat de gedachte achter de manifestatie was.

 

De video verscheen op EdeStad.nl, Facebook, Twitter en Youtube én was live te volgen via de website van de krant.

 

De video is terug te kijken via http://www.youtube.com/watch?v=csKa5XQVKGo


Geplaatst op 9 januari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.