CDA'ers op bezoek bij BDU: 'Steun voor lokale media'

Tweede Kamerlid Harry van der Molen (CDA) gaat bij minister Arie Slob (onderwijs en media) pleiten voor meer aandacht en geld voor lokale nieuwsmedia. Zowel lokale omroepen als lokale kranten moeten wat hem betreft meer ondersteund worden. De komende maand gaat hij hierover met de minister in gesprek.

 

Dat meldde Van der Molen donderdag 23 augustus tijdens een werkbezoek aan BDUmedia in Barneveld. Ook CDA-Kamerlid Jaco Geurts uit Voorthuizen (gemeente Barneveld) was daarbij aanwezig. Ze hadden een gesprek met directeur/uitgever Wiljo Klein Wolterink en hoofd content Norbert Witjes.

 

Lees hier het complete artikel in de Barneveldse Krant

 

 

 

 


Geplaatst op 24 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.