Columnisten maken zich hard voor Bunniks Nieuws

Wouter de Kleyn (achteraan) en Vincent Bijlo schrijven elkaar brieven.

Wouter de Kleyn en Vincent Bijlo, beiden columnist bij Bunniks Nieuws, besloten zich op hun manier in te zetten voor de lokale journalistiek. Ze stelden voor om elkaar twee weken lang elke dag een brief te schrijven, om en om. Ze schrijven elkaar over wat zij meemaken in deze periode van ‘intelligente lockdown’, stellen elkaar vragen en vragen om advies.

Deze brieven mogen wij gratis plaatsen als Premium artikel op de website. De redactie is hiermee enorm geholpen in de opstartfase van het Premium model. Waarvoor nogmaals onze hartelijke dank aan Vincent en Wouter.


Geplaatst op 17 april 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.