Corina Kuipers nieuwe uitgever BDUvakmedia

corina

Corina Kuipers versterkt met ingang van 5 december als uitgever het team van BDUvakmedia.

 

Deze nieuwe functie is noodzakelijk geworden om invulling te kunnen geven aan de transmediale ambities van BDUvakmedia, maar ook om te zorgen dat de nieuw verworven vakbladen op een goede wijze worden geïntegreerd en uitgebouwd.

 

Momenteel is Corina werkzaam als uitgever bij It’s Amazing in Schiedam waar zij verantwoordelijk is voor de aansturing van de redactie, marketing en sales binnen het cluster beauty/verzorging.

 

Corina is 47 jaar, getrouwd en woonachtig in ‘s Gravenmoer en heeft onder meer de Hogeschool voor de Journalistiek en de HEAO (commercieel) doorlopen.

 

Samen met Peter Vorstenbosch (contentmanager), Ron van de Hoef (verkoopleider) en Wiljo Klein Wolterink (directeur/uitgever) maakt zij onderdeel uit van het uitgeefteam.

 

Als uitgever zal zij zich eerst bezighouden met het overnemen van enkele operationele uitgeefactiviteiten van Wiljo en zich gaan focussen op uitgeefformules van de nieuw verworven beauty- en transportbladen.


Geplaatst op 25 november 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.