Correspondente Frida Noordzij wint NK Omelet bakken

 

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Omelet bakken in het centrum van Barneveld heeft Barneveldse Krant-correspondent Frida Noordzij zaterdagmiddag, op Wereldeidag, de eerste prijs gewonnen in de categorie van de prominenten. Zij kreeg de prijs namens de organisatie uit handen van de in Voorthuizen woonachtige kok Huub Oudshoorn.

 

De geboren Barneveldse Frida Noordzij vult als correspondent van de Barneveldse Krant iedere zaterdag een pagina met haar door vele lezers gewaardeerde, persoonlijke kookrubriek.

 

Tijdens de bakwedstrijden zorgt de organisatie voor de vaste benodigdheden en ingrediënten, zoals eieren, pannen, room, boter en kruidenzout. Elk omelet moet minstens drie geklutste eieren bevatten. Daarnaast mag elke deelnemer zelf ingrediënten meenemen.

 

Het NK Omelet Bakken is een initiatief van Stichting Wereldeidag, Blije Kip Eieren en A. Vogel Herbamare, met als doel positieve aandacht voor het ei.


Geplaatst op 15 oktober 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.