Cursus 'Lightroom' voor fotografen

fotocursus

Eén van onze freelance-fotografen, Cees Wouda uit Amersfoort, geeft regelmatig cursussen aan amateur-fotografen die zich willen verdiepen in het beeldbewerkingsprogramma ‘Lightroom’.

 

Cees benaderde de redactie van deze site met de vraag of het een idee was de cursus ook aan BDU-freelancers aan te bieden. ,,Lightroom is veel makkelijker te leren en te gebruiken dan programma’s als Photoshop”, vindt Cees. ,,Tegelijk biedt het uitstekende functionaliteiten voor de meeste fotografen.”

 

Wouda weet dat BDUmedia het zelf fotograferen van de freelancers stimuleert en denkt dat zijn cursus geïnteresseerden een stap verder kan helpen in het proces om de kwaliteit te verbeteren.

 

De cursus omvat zes lessen van twee uur. Dat kost normaal gesproken 115,= euro (inclusief gebruik cursusruimte, koffie, thee én toegang tot bijbehorend lesmateriaal op YouTube). Via de filmpjes kunnen cursisten delen uit de cursus nog eens terugzien. Speciaal voor BDU-freelancers geeft Cees 10% korting op het gangbare tarief. ,,En dat is al héél scherp”, vindt Wouda.

 

Belangstellenden kunnen voor meer informatie of opgave contact opnemen met Cees Wouda: cees.wouda@gmail.com. Meer informatie over de cursus, klik hier.

 

Meer informatie over Cees Wouda op: www.ceeswoudafotografie.nl

 


Geplaatst op 24 december 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.