Cursus Onderzoeksjournalistiek

De Vereniging voor Onderzoeksjournalistiek geeft op 21 april een trainingsdag. Mensen uit het vak leggen uit hoe je net even verder gaat om tot mooie verhalen te komen. Een van de trainers is Eric Smit van Follow the Money, journalist van het jaar 2017.

 

De trainingsdag wordt gehouden op zaterdag 21 april 2018, van 09:00 tot 17:00 uur, bij Hogeschool Utrecht, Padualaan 101, Uithof Utrecht. Kosten zijn €30 voor VVOJ-leden, €35 voor niet-leden. Inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

 

De VVOJ organiseert deze dag al een aantal jaren en het is echt de moeite waard. Meer informatie en aanmelden kan via www.VVOJ.nl

 

 

 


Geplaatst op 2 maart 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.