De mogelijkheden van de site: Freelancevoordeel

bs

Nog niet alle freelance medewerkers zijn op de hoogte van de mogelijkheden die deze website biedt. Wij zullen de komende tijd daarom alle afzonderlijke onderdelen van www.bdufreelancer.nl voor het voetlicht brengen. Deze week: het kopje ‘Freelancevoordeel’.

Vanwege onze goede contacten met allerlei partijen in de regio krijgt BDUmedia regelmatig vrijkaarten of vergelijkbare aanbiedingen voorgeschoteld waar we onze lezers, collega’s én onze freelancers blij mee kunnen maken. Om een indruk te krijgen wat we precies bedoelen hier een paar voorbeelden van recente acties: vrijkaarten voor Betuws Spektakel, het Amersfoortse dance-festival ‘Summer Energy’ en het Dolfinarium.

Die kortingsacties worden onder het kopje ‘Freelancevoordeel’ bekendgemaakt. Let wel: veel kortingsacties zijn seizoensgebonden of worden alleen rond de feestdagen aangeboden. Vandaar dat het aanbod in de ‘rustige’ eerste maanden van het jaar geringer is.

Overigens hebben meerdere freelancers de vraag gesteld waarom wij de verlopen acties niet van de site verwijderen. Wij laten deze informatie op de site staan, zodat alle (nieuwe) freelancers een indruk krijgen van de hoeveelheid en soorten voordeelacties die BDUmedia door het jaar heen, aanbiedt. Wel werken we eraan om in het vervolg in één oogopslag duidelijk te maken dat acties verlopen zijn. Wordt vervolgd dus.

 


Geplaatst op 13 februari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.