De Zaankanter steunt KZ/Hiltex schoolkorfbaltoernooi

Nieuwsblad De Zaankanter is mediapartner van het grootse Zaankanter Schoolkorfbaltoernooi dat deze week (tot en met donderdag) wordt gehouden in het Noord-Hollandse Koog aan de Zaan.

 

Sporten is niet alleen goed voor lijf en leden, het baat ook de sociale cohesie in de samenleving. Daarom zijn wij als uitgever van Nieuwsblad De Zaankanter.nl, trotse mediapartner van het De Zaankanter schoolkorfbaltoernooi. Van maandag 14 tot en met donderdag 17 mei 2018 strijden zo’n 600 basisschoolleerlingen om de eer en eeuwige roem bij KZ/Hiltex in Koog aan de Zaan. KZ/Hiltex komt met het eerste team uit in de nationale Korfballeague.

 

Niet alleen zijn er in diverse categoriën prijzen te winnen, ook is er een trofee voor ‘toffe peren’: het team dat op sportieve en respectvolle wijze de meeste indruk maakt. De foto’s worden vanaf maandag 14 mei in het album op de website van www.nieuwsbladdezaankanter.nl


Geplaatst op 14 mei 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.