Declaraties iedere maand indienen

1413467334_Currency-_Euro

BDUmedia doet aan iedere freelancer het vriendelijke, maar dringende verzoek om vanaf deze maand maandelijks te declareren. Alleen zo kan het bedrijf grip houden op het uitgavenpatroon. Wij kunnen het niet meer accepteren dat declaraties worden ‘opgespaard’. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met één van de contentmanagers.

 

Alle freelance medewerkers van BDUmedia moesten overigens vóór donderdag 8 januari hun (achterstallige) declaraties over 2014 indienen. Dit is voor het bedrijf van belang om het boekjaar 2014 te kunnen afronden.


Geplaatst op 9 januari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.