Declareer tijdig!

Ieder jaar wordt BDUmedia in de maand februari geconfronteerd met declaraties die betrekking hebben op het voorgaande jaar. Dat is in een aantal opzichten onwenselijk. Het betekent bijvoorbeeld dat het lopende jaarbudget wordt belast met kosten die gemaakt zijn in een jaar dat boekhoudkundig al is afgesloten.

 

Ook ontstaat er een vertekend beeld over de werkelijke uitgaven in een jaar. Dat maakt het weer lastiger om een goede begroting te maken. Vandaar hierbij een dringende oproep aan alle freelancers om àlle facturen die betrekking hebben op het jaar 2018 uiterlijk woensdag 3 januari in te dienen.


Geplaatst op 21 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.