Declareren specials rechtstreeks bij contentmanagers

1413467334_Currency-_Euro

Declaraties voor specials hoeven niet via het online systeem Formdesk te worden ingediend. BDUmedia wijst erop dat freelancers de nota’s voor speciale uitgaven rechtstreeks kunnen mailen naar één van de contentmanagers (Daan Bleuel, Wim Vonk of Alex Monster). Zij zorgen voor uitbetaling van de factuur.

 

Freelancers kunnen voor het declareren van een special een eigen factuur opmaken, met daarop het afgesproken bedrag, of een standaard sjabloon opvragen bij Daan Bleuel, Wim Vonk of Alex Monster. Op dit sjabloon zijn de noodzakelijke gegevens vooraf ingevuld. Dit kan dus als voorbeeld dienen voor freelancers die niet weten van welke personalia zij een nota moeten voorzien.

 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met één van de contentmanagers.


Geplaatst op 15 april 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.