Deelnemers gezocht

Voor de krant en site is het altijd leuk om verhalen te lezen over mensen die meedoen met een landelijke campagne van het één of ander. Het is alleen jammer dat veel van deze mensen niet weten dat wij dat graag willen.

Het is deze maand Stoptober. Oktober is de actiemaand om mensen te helpen te stoppen met roken. Duizenden mensen proberen van deze slechte gewoonte af te komen. Dat valt meestal niet mee en dat levert prima verhalen op. We kunnen als redactie zo’n stopper elke week naar ervaringen vragen of anders ze een dagelijks blog laten bijhouden.

We zijn dus op zoek naar personen die meedoen met Stoptober of Steptember of iemand die gaat zwemmen voor ALS. Ken je iemand (of doe je zelf mee!): laat het de redactie weten. Alvast bedankt!


Geplaatst op 11 oktober 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.