Denk aan vervolgverhaal

Op onze sites en in de krant staan goede, mooie, informatieve, emotionele verhalen. Meestal blijft het daarbij. Terwijl het erg interessant en lezenswaardig kan zijn om later nog eens terug te komen op het onderwerp. ‘Hoe is het nu met…?

Wanneer iemand het initiatief neemt om een popkoor te beginnen, dan kunnen ze vaak hun verhaal en oproep voor zangers en zangeressen bij ons kwijt. Ook plaatsen we graag het eerste optreden. Maar daar blijft het dan ook bij, tenzij het koor zelf erg in de PR zit. Terwijl het ontzettend leuk is om na een jaar te vragen hoe het nu gaat met optredens en je kunt een vers lid interviewen.

En zo zijn er tal van voorbeelden. Hoe bevalt de compleet nieuw ingerichte straat nu eigenlijk? Hoe is het een jaar na die grote brand? Hoe is het nu met de oud-burgemeester? Juf na 40 jaar met pensioen; wat heeft ze het jaar daarna gedaan? Voorbeelden genoeg!

Bedenkt eens wat je de afgelopen jaren allemaal hebt geschreven en kijk eens of daar inmiddels een vervolgverhaal mogelijk is? De redactie ziet de tips graag komen!


Geplaatst op 17 oktober 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.