Deze maand indienen (alle) declaraties

1413467334_Currency-_Euro

Alle freelance medewerkers van BDUmedia moeten vóór zondag 3 januari hun (achterstallige) declaraties over 2015 indienen. Dit is voor het bedrijf van belang om het boekjaar 2015 te kunnen afronden. Freelancers die geen gehoor geven aan dit verzoek, lopen het risico geen opdrachten meer te ontvangen.

 

BDUmedia doet tevens het dringende (herhaal)verzoek om maandelijks te declareren. Alleen zo kan het bedrijf grip houden op het uitgavenpatroon. Wij accepteren het niet dat declaraties worden ‘opgespaard’. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met één van de contentmanagers.


Geplaatst op 11 december 2015

 

2 thoughts on “Deze maand indienen (alle) declaraties

 1. Bert Vos

  Zo, dat is een behoorlijke sanctie. Maar het is toch algemeen bekend dat je voor het einde van de maand je declaratie indient?

  Reply
  1. DaanBleuel

   Zo is het Bert. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen zich daar dus ook aan houdt.. 😉

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.