Dick Tukkers; 81 maar 'still going strong'

heidiefocus_Hellendoornkrant_0317

Op dinsdag 27 januari vierde Dick Tukkers zijn 81e verjaardag. En volgens onze informatie is Dick hiermee de oudste nog actieve freelance-correspondent van BDUmedia.

 

Dick is al geruime tijd verbonden aan het Rijssens Nieuwsblad. Om precies te zijn sinds juni 1999, zo’n vier jaar na de start van de krant. Dus een kleine 15 jaar. Sinds een paar jaar behoort die krant tot het portfolio van BDUmedia. De Rijssenaar verslaat voor het Rijssens Nieuwsblad de lokale politiek en doet dat ook nu nog met verve. Daarnaast gaat hij andere wetenswaardigheden in Rijssen niet uit de weg.

 

Het Rijssens Nieuwsblad verscheen tot voor kort in de gemeente Rijssen-Holten en in de kern Nijverdal (behorend tot de gemeente Hellendoorn) (dank voor de correctie Gerrit Schaap! red.) Sinds een jaar verschijnt in Hellendoorn het Hellendoorns Nieuwsblad. Die krant richt zich met een aantal unieke pagina’s op de lezers in Hellendoorn. Daarnaast delen het Rijssens Nieuwsblad en Hellendoorns Nieuwsblad een rompkrant en de advertentie-pagina’s.


Geplaatst op 6 februari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.