Dorpsquiz begint bij Nieuwsblad Geldermalsen

De eerste editie van Dorpsquiz Geldermalsen, waarbij Nieuwsblad Geldermalsen als mediapartner optreedt, wordt gehouden op zaterdag 13 oktober. De quiz wordt mede georganiseerd door Martine Eerelman, freelancer bij Nieuwsblad Geldermalsen.nl. Het mediapartnerschap was daardoor snel op te zetten.

 

Als onderdeel van deze samenwerking worden in de aanloop naar de Dorpsquiz op de website van Nieuwsblad Geldermalsen alvast een aantal vragen onthuld. De eerste quizvraag ging over de locatie van een kasteel. Zo’n 80 mensen deden mee, waarvan ruim 70 procent van de deelnemers het juiste antwoord gaf.

 

De tweede quizvraag staat sinds vorig weekend online. Zo verhogen lezers hun voorkennis en daarmee hun kans op de overwinning door de site van NieuwsbladGeldermalsen.nl regelmatig te checken.


Geplaatst op 5 oktober 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.