Ede Stad.nl krijgt topsporter als blogger/vlogger

Kimberley Bos (23) schrijft vanaf deze maand een blog voor Ede Stad.nl. Kimberley komt zelf uit Ede en is ruim drie jaar actief in het skeleton. Dat is een Olympische sport waarbij je met een speciale slee ontzettend hard van een baan naar beneden gaat. Uiteraard met het hoofd vooruit.

 

Kimberley is al Nederlands kampioen en brak afgelopen seizoen ook internationaal door. Komende winter probeert ze zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in februari in Zuid-Korea. De kans is redelijk groot dat dit ook gaat lukken. Ze heeft bovendien sinds twee weken de A-status van het NOC*NSF. Een echte topsporter dus.

 

Vanaf heden maakt ze elke maand een blog met foto’s over haar topsportleven voor Ede Stad.nl. Uiteraard zit daar zo nu en dan ook een vlog/video bij. Ook wordt de koppeling naar print gemaakt door aankondigingen en verwijzingen. Kimberley blogt voor Ede Stad tot en met de Olympische Spelen.

 

Wie nog even wil kennismaken met skeleton: bekijk dan deze video. Dit moment is in de skeletonwereld verkozen tot moment van het jaar. Kimberley werd derde in een wereldbekerwedstrijd. Dat is een prestatie die een Nederlander nog nooit heeft geleverd.


Geplaatst op 15 mei 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.