Ede Stad.nl krijgt unieke weblog vanuit Olympisch dorp

Eva

Lezers van Ede Stad.nl worden de komende weken op een speciale manier op de hoogte gehouden van het ‘Edese Olympische nieuws’. Hardloopster Eva Hovenkamp uit Ede, deelneemster aan de 4×400 meter estafette, verzorgt voor en tijdens de Spelen een weblog: ‘Eva in Rio’.

Hovenkamp vertrekt binnenkort voor een trainingskamp naar Portugal en vliegt daarna direct door naar Rio de Janeiro, waar ze pas in de laatste dagen in actie komt. Voor Ede Stad.nl schrijft ze over haar belevenissen in Portugal en Brazilië. Lezers krijgen een uniek inkijkje doordat de hardloopster in het Olympisch dorp ook foto´s en video´s maakt voor Ede Stad.nl.

De eerste weblog is vanaf donderdag 28 juli te lezen op de website.


Geplaatst op 22 juli 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.