Ede Stad.nl naamgever zaalvoetbaltoernooi Ede

Ede Stad.nl is de komende drie jaar naamgever van hét zaalvoetbaltoernooi in Ede.
Zaalvoetbalclub ZVV Ede blaast het initiatief, dat vorig jaar na tientallen jaren voor het eerst niet doorging, nieuw leven in. Ede Stad.nl is partner van dit eendaagse toernooi, dat zaterdag 30 december plaatsvond. Media-adviseur Dick van Laar maakte de deal rond.

,,Een mooie kans om de betrokkenheid van Ede Stad.nl in de lokale ‘sportwereld’ te tonen”, zegt Van Laar.

Lees hier meer over het toernooi.

Geplaatst op 30 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.