Ede Stad.nl pakt uit tijdens Heideweek

 

De Heideweek, de jaarlijkse feestweek eind augustus in de gemeente Ede, heeft veel extra bezoek voor Ede Stad.nl en kijkers van video’s opgeleverd.

 

Vooraf zocht de redactie naar samenwerkingsverbanden om veel van de ruim tachtig activiteiten tijdens de Heideweek te kunnen verslaan. Dit jaar werd gekozen voor een aanpak waar foto’s en video’s centraler stonden dan ooit. Er werd samengewerkt met de lokale omroep (EdeTV), het E-team (promotie Ede Centrum) en het bestuur van de Heideweek. Uiteraard werden ook freelance-fotografen ingezet.

 

In de krant werd via fotospreads aandacht besteed aan de Heideweek. In totaal leverde het achtdaagse evenement 39 online-artikelen op. Bij veel artikelen zat een video: in totaal publiceerden we 29 Heideweek-video’s. Deze werden gemiddeld ruim 530 keer bekeken.

 

Een van de online-experimenten was dit jaar een ‘kapstok’-artikel, waar veel van de gepubliceerde Heideweek-berichten werden geplaatst: https://edestad.nl/lokaal/dit-gebeurde-er-tijdens-de-heideweek-2018-475929.

 


Geplaatst op 27 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.