Ede Stad.nl volgt Heideweek acht dagen op de voet

De Heideweek, dat betekent negen dagen achtereen feest in de gemeente Ede. Sinds vrijdagavond 17 augustus tot en met zaterdagavond 25 augustus volgt Ede Stad.nl de activiteiten en evenementen op de voet. Met fotoreportages en videoverslagen. Van de spectaculaire openingsavond tot de verkiezing van de mini-Heidehoogheden en van de Vlegeldag Bennekom tot de Oud Lunterse Dag.

 

Dit jaar bieden we de bezoekers van Ede Stad.nl nog meer foto’s en video’s dan voorgaande jaren. Mede dankzij samenwerking met Omroep Ede (Ede TV), het Heideweekbestuur en het E-team van Ede Centrum. Op de site is ook een livestream van Ede TV te zien met onder meer de Heideweekjournaals. BDUmedia/Ede Stad.nl is een van de hoofdsponsoren van de Heideweek.

 

Bekijk hier een overzicht van de Heideweekartikelen. 

(Foto’s: Theo Beumer)

 

 


Geplaatst op 20 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.