Ede Stad weer 'vertegenwoordigd' op Olympische Spelen

Twee jaar geleden had Ede Stad met hardloopster Eva Hovenkamp een Edese atlete op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Eva blogde en vlogde voor de site van Ede Stad en zo kregen de lezers een uniek inkijkje vanuit het Olympisch dorp. Dat was mooi meegenomen, maar het wordt nog mooier. Ede blijkt een vruchtbare gebied voor Olympisch talent.

 

Kimberley Bos plaatste zich vorige week op een bijzonder manier (zie de site van Ede Stad ) voor de Olympische Spelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Zij is de eerste skeletonster die ooit voor Nederland naar de Olympische Spelen gaat. En ze komt dus uit….Ede…

 

Kimberley ‘werkt’ al sinds mei voor Ede Stad. Ze schrijft een blog en maakt vlogs over haar leven als topsporter (zie Ede Stad.nl). Maar vandaag is er afgesproken dat ze ook tijdens de Olympische Spelen haar Edese achterban op de hoogte houdt vanuit het Olympisch dorp. Andermaal dus mooi meegenomen voor de site en krant van Ede Stad.


Geplaatst op 26 januari 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.