Een vlog vanuit 'de hele wereld'

Een paar weken geleden zijn vier zeilers vanuit Harderwijk vertrokken voor een reis om de wereld. De zeilers, twee echtparen uit Harderwijk en Scherpenzeel, zijn de komende maanden te volgen op de websites van de Scherpenzeelse Krant.nl en Het Kontakt Harderwijk.nl.

 

Om de drie weken sturen de zeilers, waar ter wereld ze ook zitten, een vlog die op de sites geplaatst wordt. Op die manier kunnen lezers ze in ieder geval tot het einde van het jaar volgen. Of we daarna doorgaan met deze proef hangt af van de kijkcijfers en of de vlog kwalitatief goed genoeg blijft. Het eerste deel is in ieder geval veelbelovend. Ook de lezers van onze sites vinden de video leuk, tot nu toe is ‘ie ruim 700 keer bekeken.

 

Bekijk de eerste vlog hier.


Geplaatst op 18 augustus 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.