Eerste nieuwsbrief in de mailbox

nieuwsbrief

Alle freelance medewerkers van BDUmedia hebben maandagochtend de eerste digitale nieuwsbrief van de website www.bdufreelancer.nl ontvangen.

 

Om jullie op de hoogte te houden van alle zaken die een rol spelen rondom ‘het freelancer’ zijn bieden we deze nieuwsbrief wekelijks op maandagochtend aan. In deze brief vinden jullie tips & tricks, voordeeltjes die te behalen zijn en informeren wij jullie over het wel en wee van BDUmedia. ,,Wij denken dat de nieuwsbrief in een behoefte voorziet en wij verwachten dat de website hiermee nóg eenvoudiger gevonden wordt door freelancers”, zeggen de contentmanagers Wim Vonk, Daan Bleuel en Alex Monster.


Geplaatst op 24 november 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.