Eerste vernieuwde titels Enter Media rollen van pers

Enter Media heeft vorige week het spits afgebeten. Alle titels van Enter en HMC zijn vorige week voor het eerst verschenen in de vernieuwde uitvoering. Titels zijn samengevoegd en van een nieuwe lay-out voorzien.

Een knap stukje werk van de BDU-collega’s en freelancers die hieraan hebben bijgedragen, want in vier werkdagen heeft deze transformatie plaatsgevonden.

 

Soester Courant.nl is vorige week voor het eerst verschenen in de nieuwe BDU-huisstijl. Niet alleen de printuitvoering is aangepast , ook de website is volledig vernieuwd. De eerste berichten hierover zijn positief.

Deze week volgen de titels vanuit Hoofddorp en Uitgeverij Verhagen.


Geplaatst op 12 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.