Elf video's en livestream tijdens Ballonfiësta Barneveld

Een videoteam van BDUmedia was vorige week vier avonden aanwezig bij de Ballonfiësta Barneveld. Het leverde voor het vierde jaar op rij mooie beelden op.

 

Tijdens de eerste drie avonden van het evenement ging video-freelancer Peter Tijssen mee omhoog. Hij zorgde voor een livestream vanuit de lucht, waardoor de duizenden bezoekers beneden live konden meekijken met een ballonvaart op vier grote LED-schermen.

Het team, verder bestaande uit John Veldhuizen (BDU), Hanny Huppelschoten (BDU), Boy Imminck (BDU) en video-freelancer Boudewijn van de Velde, zorgde voor de verdere vulling van het scherm. In totaal publiceerde het team elf video’s, die ook op Barneveldse Krant.nl te zien waren. Gemiddeld werden de video’s ruim 1500 keer bekeken.

 

Ook was er dagelijks een goede wisselwerking met de redactie van de Barneveldse Krant. Zo was er op meerdere momenten per dag Ballonfiësta-nieuws online te lezen. En uiteraard was er uitgebreide verslaggeving in de krant.

Bekijk hier een samenvatting van de eerste avond.


Geplaatst op 27 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.