En de winnaars zijn...

lekkereten

Achtentwintig freelancers van BDUmedia hebben afgelopen week gemeld dat ze belangstelling hebben voor de verloting van vier kookboeken ‘Smakelijck Winter’.

De vier gelukkige collega’s zijn Henk Hutten uit Putten, Rinus van Denderen uit Amersfoort, Laura van Horik uit Giessenburg en Frits Kat uit Zoelen. Zij krijgen de kookboeken thuisgestuurd.

 

In ‘Smakelijck Winter’ (winkelwaarde 24,95 euro) vind je recepten voor ontbijt, lunch en diner met producten van het seizoen, in dit geval voor de periode oktober tot en met maart. Het zijn recepten zonder schadelijke e-nummers, geraffineerde suikers, tarwe en grotendeels glutenvrij.
Meer informatie: www.smakelijck.nl.

 


Geplaatst op 4 november 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.