Enquête naar jaarlijkse bijeenkomst voor freelancers

bk23stfreelancer

De afgelopen twee jaar hebben we in het Barneveldse Schaffelaartheater een bijeenkomst gehouden, speciaal voor onze freelancers. De evenementen werden onder meer gebruikt om de BDU-persprijzen uit te reiken.

Het kost jaarlijks de nodige energie om bijeenkomsten als deze te organiseren. Energie, die nergens anders in kan worden gestoken. Daarom zijn wij, als content-managers van BDUmedia, benieuwd naar jullie mening omtrent dit fenomeen. Voldoet het aan de verwachtingen? Of juist helemaal niet? Is Barneveld ‘te ver van het bed’? Of is het programma niet aantrekkelijk genoeg?

Om daar meer zicht op te krijgen hebben we een korte vragenlijst voorbereid, met het dringende verzoek aan jullie om die in te vullen (ook als je nog nooit geweest bent en ook niet van plan bent ooit te komen). Wij hopen met die informatie ons voordeel bij toekomstige evenementen te kunnen doen.

Voor de goede orde; de enquête is vorige week verstuurd naar de e-mailadressen van de abonnees op de nieuwsbrief van de website (www.bdufreelancer.nl). Sta je niet op die lijst? Of heb je de mail desondanks niet ontvangen? En je wil wel meedoen? Stuur dan een mailtje naar één van de content-managers: Alex Monster (a.monster@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl).

Alvast dank voor de moeite!

Alex Monster, Wim Vonk, Daan Bleuel


Geplaatst op 19 december 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.