Enthousiaste reacties op video-test; proef wordt vervolgd

Tekstkar Marathon AmersfoortBDUmedia heeft enthousiaste reacties gekregen op de  proef met bewegende beelden op een enorm beeldscherm bij de marathon van Amersfoort.

 

,,Ik vond de samenwerking erg top!”, liet Floor Visser, de P.R.-functionaris bij de Marathon ons weten. ,,Jullie gingen, zonder dat dat ons veel hoofdbrekens gaf, zelfstandig aan de slag. Tegelijk lieten jullie wel goed weten wat jullie gingen doen en gaven tijdig aan waar wij konden ondersteunen. Het scherm zag er top uit.”

 

Christl Foekema, van de afdeling Communicatie van het Meander Medisch Centrum (en zelf fanatiek hardloper) vond het ook leuk BDUmedia van een geheel andere kant te bekijken: ,,Ik vond het fantastisch! Het beeldscherm hing op een heel goede plek (aan de overkant van het water) en daarop kon je heel goed volgen wie er finishten. Ik zag direct dat het van de BDU was als mediapartner en was verrast dat jullie deze digitale techniek bieden. Echt geweldig bij zulke evenementen!”

 

Onnodig te zeggen dat we erg in onze nopjes waren met deze ‘feed-back’. Dit smaakt naar meer! En er komt meer. Gesterkt door de goede ervaringen in Amersfoort willen we dit jaar nóg een aantal evenementen gaan bezoeken. Als alles volgens plan verloopt is BDUmedia de komende maanden nog te zien tijdens de Ballonfiësta in Barneveld (van 19-22 augustus), De Oud-Lunterse dag in Lunteren (onderdeel van de Heideweek Ede) op 29 augustus en het Fruitcorso in Tiel (19 september).

 

Per evenement wordt bekeken hoe het scherm wordt ingezet. Niet elk evenement leent zich bijvoorbeeld voor het uitzenden van live-beelden. Interactie met het publiek (insturen van foto’s en filmpjes die vertoond kunnen worden of het publiceren van Twitterberichten) is bijvoorbeeld wél overal van belang.


Geplaatst op 11 juni 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.