Facebookpagina's Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede

Ook Houtens Nieuws.nl, Bunniks Nieuws.nl en Wijks Nieuws.nl hebben sinds enkele weken een Facebookpagina.

De bezoekcijfers van de websites krijgen hiermee een boost, zo is de verwachting. Op Facebook worden immers rechtstreekse links naar webberichten geplaatst. Die werkwijze blijkt succesvol bij alle BDU-titels met een Facebookpagina. Slechts een enkele titel is nu nog niet aangesloten op het grootste sociale netwerk ter wereld.


Geplaatst op 7 april 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.