Facebookrecord voor Veenendaalse Krant.nl

facebook

De Facebooktraining die BDU-medewerkers onlangs hebben gevolgd, werpt zijn vruchten af. De nieuwsdienst merkt dat berichten op Facebook steeds vaker geliked en gedeeld worden.

 

Boy Imminck, medewerker van de nieuwsdienst: ,,Vorige week zetten we een nieuw BDU-record neer. Het bericht over een jonge ijsverkoper (17 jaar) in Veenendaal werd liefst 1074 keer geliked. In totaal werd vanuit Facebook bijna 8100 keer doorgeklikt naar onze website. Pageviews die we zonder Facebook misschien helemaal niet gehad zouden hebben.” Klik hier voor het artikel.

 

Sinds vorige week zijn ook de Facebookpagina’s van Het Kompas Sliedrecht.nl, Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl, De Stad Gorinchem.nl, Stad Tiel.nl/Stad Buren.nl, Culemborgse Courant.nl en Nieuwsblad Geldermalsen.nl online. Ook daar groeit het bereik snel.


Geplaatst op 17 juni 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.