Fien en Rianne zijn het BDU 'Dreamteam'

sa25marathon

De freelancers Fien Vermeulen (schrijvend journalist) en Rianne van Denderen (fotografe) -beiden uit Amersfoort- hebben positief gereageerd op de oproep die we enige tijd geleden op deze site plaatsen. Fien en Rianne gaan de uitdaging aan om zich – namens onze uitgave De Stad Amersfoort.nl – onder deskundige leiding voor te bereiden op het lopen van langere afstanden, in het kader van de Amersfoortse marathon.

 

De twee vrouwen maken deel uit van het ‘BDU De Stad Amersfoort Dreamteam’. Het project is onderdeel van de marathon die zondag 7 juni in Amersfoort wordt gehouden. Deelnemers hoeven echter niet per se te kiezen voor de langste afstand. De organisatie heeft – naast de 42 kilometer – ook de mogelijkheid gecreëerd om de 5, 10 of 21 kilometer te lopen. Rianne en Fien gaan de uitdaging aan om de 5 kilometerloop tot een goed einde te brengen.

 

Via De Stad Amersfoort.nl is BDUmedia een mediapartnerschap aangegaan met de organisatie van de marathon in Amersfoort. Ook dit jaar stelt de Stichting Marathon Amersfoort in dat kader een ´BDU-De Stad Amersfoort Dreamteam´samen, dat zich gaat voorbereiden op één van de afstanden op 7 juni. Het thema is SAMEN.

 

De deelnemers krijgen gratis een loopoutfit en een paar loopschoenen. Onder leiding van de trainers van Loopnu.nl, Mik Borsten en Michael van Wegen, doen de leden van het Dreamteam mee aan een aantal looptrainingen en bereid ze zich voor op één van de afstanden.

 

De redactie wenst het tweetal veel succes. Ze zullen ons – hetzij via deze site, hetzij via andere kanalen – op de hoogte houden van hun ervaringen. Overigens zijn de mensen op de foto níet Rianne en Fien.


Geplaatst op 6 maart 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.