Fijne feestdagen en een mooi 2016!

Kerstvideo still 2 2015

Het begint al een beetje traditie te worden. Vorig jaar produceerde onze afdeling ‘bewegend beeld’ voor het eerst een kerstgroet in de vorm van een video. Deze was toen nog experimenteel en in eerste instantie bedoeld voor de freelancers in een deel van het gebied. Vanwege de leuke reacties die we kregen, hebben we de video toen ook op deze site gepubliceerd.

 

Dit jaar zetten we de traditie voort, maar wel met een boodschap voor alle freelancers en externe medewerkers van onze kranten. De boodschap spreekt voor zich. Rest ons -als redactie van deze site- niets anders dan u ook namens www.bdufreelancer.nl een heel mooi, gezond en productief 2016 te wensen!

 

Hier is de video te bekijken. 


Geplaatst op 18 december 2015

 

One thought on “Fijne feestdagen en een mooi 2016!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.