Finaleweken 2017 knallend ten einde 

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juni werd voor de laatste keer een video gemonteerd en gepubliceerd in het project Van Gent Finaleweken 2017 van Ede Stad.nl en Veenendaalse Krant.nl.

Tijdens liefst dertien weken (een record) volgden de sportredacties de beslissingen in diverse sportcompetities op de voet. In tekst, foto en video. In totaal leverde Finaleweken 2017 negenentwintig video’s op, vier meer dan vorig jaar. De video’s werden gemiddeld ongeveer net zo goed bekeken als tijdens de editie van 2016. De video’s in de laatste twee weekenden leverden duizenden kijkers op, waardoor het project met een knal eindigde.

 

Dit jaar reisden sportfreelancers onder meer naar Emmeloord, Den Haag, Almelo en Hoornaar om verslag te doen van hun clubs. Ze zagen kampioenschappen, degradaties, promoties en vooral veel emoties.

 

Zonder de inzet van de betrokken correspondenten en sponsoren is het project onmogelijk. Ontzettend bedankt hiervoor!

 

De bij Finaleweken betrokken redacteuren zijn al druk aan het brainstormen over de editie van volgend jaar. Dan is het namelijk feest. In Veenendaal wordt Finaleweken dan voor de tiende keer gehouden, Ede is toe aan de achtste editie.


Geplaatst op 12 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.