'Foto's maken met tablet heeft voordelen'

tablet

Sonja Kleywegt, freelancer van Rijssens Nieuwsblad.nl/Hellendoorns Nieuwsblad.nl, geeft een nuttige tip over het maken van foto’s. ,,Tot nu toe heb ik de meeste foto’s met mijn tablet gemaakt. Je maakt moeiteloos 15 of 20 foto’s en de afbeeldingen zijn groot genoeg om samen met de geïnterviewde te bekijken. Meestal blijven er twee of drie goedgekeurde foto’s over. Bij een groep kijken meestal twee of drie mensen mee. Op deze manier wordt de persoon in kwestie gerustgesteld en voor mij maakt het niet uit of ik het thuis of ter plekke doe.”

 

Reageren kan via een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).


Geplaatst op 23 april 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.