Wat vinden jullie van deze site (en de nieuwsbrief)?

De afgelopen maanden zijn er nogal wat veranderingen geweest bij BDU. Diverse edities zijn uit de markt genomen, er zijn verschuivingen geweest op de redacties en in het freelancecorps en al onze titels hebben een Premium-site.

Dat betekent dat er voor freelancers ook het één en ander is veranderd. Nu ontvangen freelancers elke week deze nieuwsbrief met relevante informatie over ontwikkelingen binnen (en soms buiten) BDU.

Na alle veranderingen vragen wij (redactie BDU) ons af of de wekelijkse nieuwsbrief nog de juiste manier is om met freelancers te communiceren. Zijn de artikelen goed gekozen, mis je informatie of zou je zelf het een en ander willen toevoegen? Of heb je genoeg aan de site voor freelancers waar wij dan op diverse momenten informatie plaatsen. Of is het contact dat je dagelijks of wekelijks hebt met de redactie voldoende?

Graag horen we jouw mening hierover. Stuur een mail naar j.touw@bdu.nl (contentmanager in Hoofddorp) met je wensen op het gebied van communicatie met BDU. 


Geplaatst op 17 april 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.