Freelancers Achterhoek onder vlag nieuwe bv

Logo AH

Freelancers uit de Achterhoek gaan per 1 september volledig over naar het nieuwe bedrijf Achterhoek Nieuws bv.

 

Concreet houdt dit in dat freelancers zich met al hun vragen of opmerkingen dienen te wenden tot een van de medewerkers van Achterhoek Nieuws bv. De wijze van declareren zal niet veel veranderen. Wél krijgen de freelancers een nieuwe link naar het digitale declaratieformulier en een nieuwe overeenkomst van opdracht.

Het is de bedoeling dat correspondenten artikelen gaan aanleveren in Pubble. Dat is het redactiesysteem waar redacteuren sinds kort mee werken. De medewerkers van Achterhoek Nieuws bv verstrekken de noodzakelijke instructies.

 

Door de overgang naar de nieuwe bv kunnen de freelancers uit de Achterhoek niet langer gebruikmaken van de voordeelacties en workshops die via www.bdufreelancer.nl worden aangeboden. De freelancers in de Achterhoek zullen de wekelijkse nieuwsbrief van www.bdufreelancer.nl per 1 september niet meer ontvangen. ,,De medewerkers van Achterhoek Nieuws bv krijgen de volledige ruimte om het correspondentenkorps naar hun eigen inzichten te bedienen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de freelancers de aandacht en zorg krijgen die zij verdienen”, aldus contentmanager Alex Monster van BDUmedia.


Geplaatst op 14 augustus 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.