Freelancers werken aan tweede zakelijk magazine

EcoKorting

BDUmedia brengt in september in vrijwel alle verspreidingsgebieden een tweede zakelijk magazine uit. Thema is dit keer ‘Groei’. Verschillende freelancers werken momenteel aan de tekstuele bijdragen voor deze speciale bijlage.

 

Nadat Barneveldse Krant.nl vorig jaar de primeur van het eerste magazine had (foto), volgden in maart de andere titels van BDUmedia. In alle verspreidingsgebieden verscheen de bijlage, rond het thema ‘Korting’. Het magazine werd over het algemeen zó goed ontvangen dat besloten werd om een vervolg aan het project te geven.

De special rond het thema ‘Groei’ wordt weer ingevuld met lokale producties, maar ook kiest BDUmedia ervoor om (bijvoorbeeld) landelijk opererende trendwatchers aan het woord te laten. Zo moet weer een kwalitatief hoogwaardige mix ontstaan, met een aantrekkelijke inhoud. ,,Wij willen meer specials centraler in de markt wegzetten, zo ook deze economiebijlage. Na het succes in Barneveld, en de nieuwe markt die de bijlage ons gegeven heeft, zien wij ook voor andere titels kansen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze commerciële medewerkers het product goed kunnen verkopen, zowel online als offline”, zegt verkoopleider Erwin Klein Wolterink.

Het magazine komt ook online beschikbaar en wordt met de krant gedrukt. BDU-marketing heeft een campagne ingericht, via bijvoorbeeld de kranten, de websites, nieuwsbrieven en social media.

Het eerste Zakelijk Magazine van Barneveldse Krant.nl is hier te vinden.

 


Geplaatst op 14 augustus 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.