Freelancersbijeenkomst in mei

schaffelaartheater

De bijeenkomst voor freelancers in het Schaffelaartheater wordt verplaatst naar mei van dit jaar. Aanvankelijk stond de feestelijke avond gepland voor februari.

 

,,De voorbije tijd hebben we onze aandacht volledig gestoken in onder andere de begeleiding van freelancers naar webneo, de nieuwe websites van onze uitgaven, de overgang van ‘t Groentje naar BDUmedia en de oprichting van de nieuwsdienst en de printredactie”, lichten de contentmanagers Daan Bleuel, Wim Vonk en Alex Monster toe.

 

De drie merkten daarnaast dat vooral de laatste weken de inzendingen voor de BDU-persprijzen bleven binnenstromen. Om deze producties de aandacht te geven die ze verdienen en andere freelancers de kans te geven alsnog materiaal in te sturen, is besloten de bijeenkomst te verplaatsen.

 

Inzendingen, inclusief een korte motivatie waarom dit artikel/deze foto in aanmerking komt voor de persprijs, kunnen worden gemaild naar Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a. monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).

 

 

Nog even in het kort de regels op een rij voor de BDU-persprijzen voor freelancers

 

Deelnemers

Deelname aan de strijd om de persprijzen BDUmedia staat open voor freelance medewerk(st)ers en correspondenten van de merken van BDUmedia. Medewerk(st)ers in loondienst van BDUmedia zijn uitgesloten van deelname.

 

Categorieën

Deelnemers kunnen werk inzenden in de volgende categorieën:

  • Geschreven artikel/bericht
  • Beeldmateriaal (foto’s)

 

Criteria voor deelname

Publicatie moet hebben plaatsgevonden in één van de merken van BDUmedia tussen 1 januari 2015 en 31 december 2015.

 

Aantal inzendingen per deelnemer

Het aantal inzendingen per deelnemer bedraagt maximaal twee.

 

Inzendingstermijn

De termijn van inzending sluit vrijdag 29 januari 2016.

 

Criteria voor beoordeling

De publicatie / foto wordt beoordeeld op de volgende criteria:

  • Nieuwswaarde
  • Relevantie
  • Impact
  • Kwaliteit (journalistiek en stilistisch)
  • Geleverde inspanning
  • Transmedialiteit (print/internet/social media).

Geplaatst op 15 januari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.